Page 3 - Yellow Pages Macedonia
P. 3

1

                                ГРАТИС ГОДИШНИ ОБЈАВИ НА
                                        ФЕЈСБУК ГРУПАТА

                                  Yellow Pages Business Club               ПРИДОБИВКИ од Еmail МАРКЕТИНГ КАМПАЊА


               1. Штеди од Вашиот буџет за реклама
               2. Персонален контакт со клиентите
               3. Можете да го повторувате со нови понуди
               4. Висок поврат на инвестицијата
               5. Нема временски ограничувања


     ИСПРАТЕТЕ РЕКЛАМЕН е-маил ФЛАЕР
     до компании од различни дејности По Ваш избор!-


     ПРОМОВИРАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ ПРОИЗВОДИ УСЛУГИ     , ,
     АКЦИСКИ ПОПУСТИ РОБА НА ЛАГЕР СЕМИНАРИ КОНГРЕСИ  ,    , ,
     Ние го изработуваме и праќаме Е-маил флаерот
     до над 50 000 е-маил адреси                 ЕДНОКРАТНО износ 4990 ден-
                                  3 објави /год. износ по флаер 4500 ден.
     во рок од 24 часа Ви доставуваме статистика
                                  6 објави /год. износ по флаер 4000 ден.
     ДОБИВАТЕ ГРАТИС РЕКЛАМА НА 10 СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ      7-12 објави/год. износ по флаер 3000 ден
   1   2   3   4   5   6   7   8